MME Testing Schedule

What
MME Testing Schedule
When
4/16/2020

All 11th graders and those 12th graders who qualify to take the MME will report to school at 7:30 am and take the M-STEP portion of the MME until 11:00 am. 

All students will attend school beginning at 10:56 am on this day using the below-modified schedule:

1st Hour - 10:56-12:26
           A Lunch - 10:56-11:26 (30 minutes)
           B Lunch - 11:26-11:56 (30
 minutes)
           C Lunch - 11:56-12:26 (30 minutes)
2nd Hour - 12:31 - 12:49 (18 minutes)
3rd Hour - 12:54 - 1:12 (18 minutes)
4th Hour - 1:17 - 1:35 (18 minutes)
5th Hour - 1:40 - 1:58 (18 minutes)
6th Hour - 2:03 - 2:20 (18 minutes)

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event